Over ons

Tolhuis Rioolinspecties is sinds 2003 actief in de rioleringsbranche. Op deze website laten we u kennis maken in de diverse bedrijfsonderdelen van Tolhuis Rioolinspecties. Door kwaliteit, mentaliteit en inspiratie is Tolhuis Rioolinspecties inmiddels een onderneming van formaat. Het kloppend hart van het dynamisch bedrijf is gevestigd in het Brabantse Gemert.

Kwaliteit en innovatie zijn heel belangrijk voor Tolhuis Rioolinspecties en dat is overal in de onderneming terug te zien. Zo heeft het bedrijf dan ook diverse veiligheids‐ en kwaliteitscertificaten in haar bezit, te weten VCA**, ISO 9001, ISO 14001, de vakgerichte BRL’s K10014 & K10015 en CO2 Prestatieladder Trede 3. Onze dienstverlening ondergaat dan ook regelmatig interne en externe kwaliteitscontroles door middel van werkplekinspecties, veiligheidscontroles en audits.

Historie
In augustus 2003 is het bedrijf gestart met één rioolinspectievoertuig. Al snel bouwde het bedrijf een goede reputatie op en haalde in 2004 de certificaten vca* en ISO9001. Daarmee groeide het klantenbestand al vrij snel. In 2008 is de organisatie gecertificeerd voor het procescertificaat BRL K10015 uitgegeven door KIWA N.V. Niet lang daarna is  door uitbreiding het bedrijf VCA** gecertificeerd.